Graphic and Branddesign

Trajecten

3 trajecten op jouw maat

Nikkeldesign is er van overtuigd dat een onderneming echt pas succes ervaart als ze ook de juiste uitstraling heeft, want het logo, de website,... is vaak het eerste wat je (potentiële) klant ziet voor hij/zij in contact komt met jouw diensten en producten. Mensen kopen van mensen, dus is het aan jou om de beste versie te geven van je zaak.

Daarom stelt Nikkeldesign 3 brandingstrajecten voor, afzonderlijk of in combinatie te volgen. We starten met Ni.How,onder de vorm van sparringsgesprekken krijg je je zaak helder. Je weet waar je voor gaat en wat je doelen zijn, dan is Ni.Wow de volgende stap. De identiteit van je bedrijf wordt vertaald in vorm, kleur en typografie. Je logo, huisstijl en drukwerk vertellen jouw verhaal en zetten je in je kracht. Om je zaak blijvend onder de aandacht te brengen moeten we consistent het verhaal uitdragen. Ni.Gow helpt je dit te bereiken door haar freelancedienst in te schakelen of te kiezen voor inplementatie in CANVA. 

Het resultaat van de trajecten?  Je hebt focus richting je grote doel én je hoeft niet meer na te denken over hoe je wat en waar moet inzetten, want dat zit gegoten in een handige huisstijlgids. Tijdswinst voor jou! Maar hét allerbelangrijkste...  Je communicatie krijgt een consistent geheel, je valt op, wordt herkend en onthouden.


Laten we samen je business boosten, 

want wat je uitstraalt trek je aan!

Ni.How

Naar de kracht van je zaak

Startende of pro in het ondernemen? Je hebt nieuwe ideeën en het gevoel dat het nu of nu is. Voor we de wereld veroveren, gaan we naar de kern van je zaak. We gaan op zoek naar de Why, de ideale doelgroep, de grote en kleine doelen en bekijken het aanbod. Nikkeldesign ontwierp hier een leuke tool voor. 
Als alles helder wordt en de goesting nog groter, gaan we je doelen plannen in de tijd en koppelen we hier zeer gerichte acties aan. We bekijken welke middelen we waar inzetten en wat er nodig is om naar buiten te treden.

Ni.Wow

Van idee naar merk!

Je hebt alles op een rijtje (dankzij ni.How ;-)) ... en vindt het hoog tijd om zichtbaar te zijn. Je wil snel resultaat en kan niet wachten tot men van je hoort. Je zoekt een partner die voor jou het heft in handen neemt en afkomt met DE uitstraling dat jouw bedrijf naar een hoger niveau tilt. Nikkeldesign verzorgt heel de branding (logo, naamkaartje en briefhoofd, powerpoint, website, ...) en stoomt je onderneming klaar om ieders hart te veroveren. Je communicatie krijgt niet alleen een consistent verhaal, je valt ook op, wordt herkend en onthouden. 

Je wordt ZICHTBAAR!!!

Je hebt focus richting je doel én je hoeft niet meer na te denken over hoe je waar en wat moet inzetten, want dat zit gegoten in een handige huisstijlgids. Consistentie en tijdswinst !!! Let's talk.... 
Voor zaakvoerders die graag werken met experts in their field.

Ni.Gow

Communicatie verder zetten

Nikkeldesign werkt graag mee om de uitstraling van je zaak verder uit te dragen, alleen dan val je op, word je herkend en onthouden.

Je krijgt ERKENNING!!!

Een nieuwe catalogus maken, leuke salesmappen ontwerpen, naamkaartjes drukken, een mooie folder laten maken, een doelgerichte website of een origineel kerstkaartje uitwerken? 
Search no more...
Daarnaast biedt Nikkeldesign de mogelijkheid om je ontworpen promotiemateriaal zoals flyers, folders, affiches, posts... als template in CANVA te implementeren. Zo ben je niet afhankelijk van andere partijen en kan je in no-time zelf nieuw materiaal maken.

Help?!*

Geen idee waar te beginnen?
of voorlopig starten met een logo? ... dat kan ook...