Graphic and Branddesign

Expertise

Bel Nikkeldesign voor:

_Branding voor bedrijven, producten, diensten

_Concurrentieanalyse, SWOT-analyse bedrijfsimago

_Huisstijl bepalen voor online & offline communicatie 

_Moodboard voor bedrijven, identiteitsbepaling

_Design naamkaartjes, briefpapier, presentaties, folders…

_Social media opleiding (branding), social styling

Branding

Branding draait om welk beeld toeschouwers krijgen van jouw onderneming. Ga je los boodschappen uitzenden, dan kunnen er miljoenen indrukken ontstaan. Iedereen denkt er het zijne/hare van.
Nikkeldesign wil deze indrukken sturen, zodat de juiste doelgroep wordt aangetrokken. Een onderzoek naar wat je wil uitstralen, een specifiek logoconcept, huisstijl,  enz. zijn allemaal noodzakelijke elementen om er voor te zorgen dat die miljoenen indrukken herleidt worden naar enkele of zelfs 1 enkele. Als we dit bereiken, wordt communiceren veel eenvoudiger en wordt je doelgroep sneller aangesproken. Je marketing loopt vlotter en je bespaart jezelf tijd en geld.

Dus is jouw huisstijl sterk genoeg om nieuwe klanten te betoveren en de markt te veroveren? Zit jouw bedrijf en merkbeleving van A tot Z in het juiste visuele jasje? Ben je op zoek naar een branding expert in Limburg die een rode draad brengt in al jouw online en offline communicatie?

Welkom bij Nikkeldesign in Genk, jouw grafisch ontwerpbureau dat meedenkt over jouw unieke uitstraling én jouw DNA vertaalt in een sterke huisstijl zodat jouw bedrijf kan boosten. 

Branddesign expert voor bedrijven

Een nieuwe huisstijl ontwikkelen of een branding voor je bedrijf bepalen, lijkt eenvoudig maar dat is het niet. Je kan er je hoofd over breken of dagenlange brainstormsessies organiseren hoe je jouw bedrijf sterker in de markt kan zetten. 

Geen tijd te verliezen? Prima, dan is Nikkeldesign jouw persoonlijke branding expert die je professioneel begeleidt en helderheid brengt. We starten met een identiteitsbepaling aan de hand van gesprekken en een concurrentieanalyse en vertalen dit in een moodboard, een sterk logo en een duidelijke huisstijl (online en offline).

Jouw branding expert met een open visie

Een sterke branding verhoogt de zichtbaarheid van je bedrijf, creëert vertrouwen en geeft een boost aan je geloofwaardigheid. Nikkeldesign ontwikkelt samen met jou een doordachte branding strategie en zorgt voor een passende visuele uitstraling van A tot Z, van naamkaartjes, folders, presentaties, social media, website, gadgets tot en met de gevelreclame.

Bel Nikkeldesign voor:

_Logo design voor online & offline communicatie 

_Nieuw logo ontwerpen voor startups

_Restyling, vernieuwen logo voor bedrijven 

_Bedrijfsidentiteit, huisstijl bepalen

_Brandingtrajecten, rebranding bedrijven

_Ervaren freelance designer Limburg 

Logodesign

Wil je een nieuw logo laten maken of is jouw logo dringend aan vernieuwing toe? Ben jij een ambitieuze startende ondernemer en wil je meteen stralen met een logo ontwerp dat zit als gegoten? Zoek je een freelance grafisch designer in Limburg met ervaring?

Welkom bij Nikkeldesign in Genk, jouw grafisch ontwerpbureau dat meedenkt over jouw unieke uitstraling én jouw DNA vertaalt in een nieuw logo zodat jouw bedrijf full force kan floreren. 

Logo design trends & tips

Een tijdloos logo, een zakelijk design, een elegant ontwerp of liever een hip imago? Eerst schuiven we samen aan tafel om jouw bedrijfsidentiteit te bepalen. Met mijn rugzak vol expertise en mijn creatieve brein geef ik waardevolle logo design tips en verdiep ik mij helemaal in jouw business. Wat doe je, wie wil je bereiken, hoe werk je, welke uitstraling wil je en hoe maak je het verschil in de markt? 

Veel vragen die ik graag beantwoord met de eerste logo schetsen. 

Jouw grafische sparringpartner met pit

Een sterk logo vertegenwoordigt een sterk merk. Daarom start Nikkeldesign elk logo design met een blanco blad en ontwerpen we een nieuw logo tot het perfect is, van kleuren tot lettertypes, van stijlen tot passende icoontjes. Elk logo wordt aangeleverd in hoge resolutie (pdf) en in verschillende formaten geschikt voor drukwerk en online gebruik. 

Bel Nikkeldesign voor:

_Grafisch design folders, flyers, naamkaartjes,
   affiches, kerstkaartjes 

_Offertes, salesmappen, catalogus ontwerpen

_Design jaarrapporten, jaarverslagen, white 
   papers

_Online ontwerp: banners, social media posts…

_Ontwerp bestickering interieur, gevel, auto

_Drukwerk begeleiding 

Drukwerk voor bedrijven

Een nieuwe catalogus maken, leuke salesmappen ontwerpen, naamkaartjes drukken, een mooie folder laten maken of een origineel kerstkaartje uitwerken? Zoek je een freelance grafisch designer in Limburg om al jouw drukwerk en communicatie te verzorgen?

Welkom bij Nikkeldesign in Genk, jouw grafisch ontwerpbureau gespecialiseerd in drukwerk voor bedrijven vanaf enkele uren per maand.

Freelance designer voor bedrijven

Nikkeldesign werkt graag in partnership met bedrijven die liefst één aanspreekpunt hebben voor al hun drukwerk en grafische opdrachten. Hebben jullie al een uitgewerkte huisstijl? Prima, dan ben ik in ‘no time’ vertrokken om alles netjes en binnen jullie deadline aan te leveren volledig volgens jullie branding guidelines. Staat je huisstijl nog niet op punt? Dan doorlopen we eerst samen een branding traject waarbij we een rode draad brengen in jullie online en offline communicatie.

Inhouse of remote?

Wanneer we samenwerken, reserveer ik graag enkele uren of enkele dagen per maand in mijn agenda om al jullie grafische opdrachten snel en nauwkeurig uit te werken. Ik werk vanuit mijn grafisch bureau in Genk, maar indien gewenst kom ik ook ter plaatse in je bedrijf werken. Ik vind het vooral belangrijk dat we een grafische ‘klik’ hebben en werken op lange termijn in wederzijds vertrouwen.

Bel Nikkeldesign voor:

_Webdesign, grafisch ontwerp website op maat 

_Grafisch design nieuwsbrieven, e-mails

_Social styling: LinkedIn, Facebook, Pinterest, Instagram  

_Ontwerp online banners en social media posts

_Opleiding social media posts maken

_Grafisch ontwerp social advertising 

Webdesign & Social styling

Wil je een nieuwe website op maat laten maken? Is jouw website dringend aan vernieuwing toe en zoek je een grafisch designer in Limburg om een professioneel webdesign te maken? Zijn jouw social media een allegaartje van stijlen en posts die niet de juiste bedrijfsuitstraling hebben? 

Welkom bij Nikkeldesign in Genk, jouw grafisch ontwerpbureau gespecialiseerd in webdesign op maat en social styling, voor een boost van jouw online visibiliteit.

Website op maat laten maken

Wil je met één klik sneller op de radar komen van Google en van nieuwe potentiële klanten? Dan is een professioneel webdesign een must. Nikkeldesign is gespecialiseerd in het design van responsive websites die overzichtelijk zijn én visueel in het oog springen. Geen kant-en-klare website templates maar een webontwerp van nul. Ook jouw online media zoals nieuwsbrieven, e-mails en social media posts krijgen een flinke grafische boost door onze social styling.

bekijk het CANVA-plan

Waardevolle partnerships

Nikkeldesign is gespecialiseerd in grafisch design en heeft de afgelopen jaren een sterk netwerk uitgebouwd met professionele partners om totaalprojecten te kunnen uitvoeren, waaronder een ervaren webdeveloper (backend en technische set-up website), copywriter (SEO copywriting & SEO optimalisatie) en een fotograaf (professionele bedrijfsfotografie). 

Nikkeldesign is jouw grafisch aanspreekpunt met een volledige dienstverlening.

Bel Nikkeldesign voor:

_Ondernemersadvies en sparringsessies

_Concurrentieanalyse, SWOT-analyse bedrijfsimago

_Ondernemersdoelen en marketingplannen  

_Moodboard voor bedrijven, identiteitsbepaling

_Helicopterviews in doelgroepbepaling

_Branding voor bedrijven, producten, diensten 

brandscan & advies

Je voelt dat je huisstijl niet meer matched met de visie? Er zit geen rode draad in je communicatie? Je zou niet weten waar te beginnen... het logo? Of toch gewoon maar direct met de website? Je vraagt je af : "Waarom krijgt mijn zaak geen aandacht, wat gaat er mis? Wie zijn mijn klanten en hoe kom ik over bij hen?

Voor deze vragen stel ik je de BRANDSCAN voor. We doen een gesprek van ongeveer een half uur waarin jij me vertelt waar je tegenaan loopt. De antwoorden en het advies worden in een rapportje gegoten en vertelt je hoe je overkomt bij je klanten.

Deze investering van 145 euro, geeft je niet enkel duidelijkheid maar ook het startshot om er (opnieuw) voor te gaan.

Leuk detail, indien Nikkeldesign daarna mag starten met een opdracht, wordt dit bedrag in mindering gebracht!