Graphic and Branddesign

Blog

WAAROM JOUW ONDERNEMING EEN LOGO NODIG HEEFT.

Een logo is eigenlijk een symbool van de ziel van een bedrijf. Een visuele identiteit van een product dat helpt op te vallen en herkenbaar te zijn. Studies wijzen uit dat elk individu gemiddeld 5.000 maal per dag wordt geconfronteerd met reclame en merken. In sommige gevallen (een dagje shoppen bijvoorbeeld) kan dat zelfs oplopen tot 20.000 impressies. Het is echter wel mogelijk dat men niet elk product herkent, omdat het artikel in kwestie niet voorzien is van een duidelijk logo. Voor elke zaak - ongeacht de grootte - is het belangrijk om een eigen merkidentiteit te creëren.DE EERSTE INDRUK TELT.

Een logo is vaak de eerste kennismaking met jouw onderneming. Een goed ontworpen logo wordt onthouden wanneer je het regelmatig naar buiten brengt.


HET BRENGT GELD OP.

Een professioneel logo laten ontwerpen is een investering maar het laat jouw onderneming professioneel uitzien. Klanten zullen jouw product/dienst als hoogwaardig ervaren en er meer voor willen betalen.


VERGROOT MERKLOYALITEIT.

Het juiste logo leidt tot merkloyaliteit en heeft een duurzaam effect op het contact met je klant. Onthoud ook dat het gemakkelijker is om klanten te behouden dan nieuwe te werven.

  

WORD GELOOFWAARDIG.

Sterke branding is belangrijk om het vertrouwen te krijgen van je klant. Klantvertrouwen is de weg naar meer omzet.


JE FIERHEID EN ZELFVERTROUWEN SCHIETEN DE HOOGTE IN!

Stralend van trots kan je niet wachten om al je vrienden, familie en netwerk te vertellen over je business. Klanten zullen jouw enthousiasme opmerken en er deel van willen uitmaken.

JE HEBT HET VOOR MEKAAR!

Een professionele aanpak helpt je om je klanten blijvend te overtuigen dat je goed bezig bent. Dat zien ze aan je visuele uitstraling en de content die je brengt, want je hebt immers focus naar jouw doel.


VERHOOGT KLANTHERKENNING.

Klanten zullen je logo onthouden wanneer ze een koppeling maken met een bepaald product of een bepaalde dienst. Sterker nog, klanten zullen aan jouw onderneming denken wanneer ze het product / de dienst die je aanbiedt, nodig hebben.


ONDERSCHEID JE VAN DE AMATEURS.

Een professioneel ontwerp straalt een professionele en kwaliteitsvolle onderneming uit. Een slecht ontwerp daarentegen maakt je bedrijf amateuristisch en ongeloofwaardig.