Graphic and Branddesign

Blog

Volg jij trends?

Wanneer het om de inrichting van je huis of kantoor gaat? Wanneer het om je kledij gaat? En... wanneer het om je huisstijl/branding gaat? Wel lees dan verder, want ik heb interessant nieuws...

In een wereld waar trends voortdurend komen en gaan, is het behouden van een tijdloze branding een uitdaging die veel bedrijven aangaan. Terwijl de verleiding om de nieuwste trends te volgen vaak groot is, is het cruciaal om te erkennen dat ware merkkracht dieper gaat dan oppervlakkige trends. 

Bij het bepalen van je logo en huisstijl is het niet genoeg om simpelweg de nieuwste trends te volgen. 

Het hart van effectieve branding is het luisteren naar de kernwaarden van je bedrijf. Dit vormt het fundament waarop je branding wordt gebouwd. Terwijl trends jaarlijks worden gepubliceerd en veranderingen in design en esthetiek aangeven, is het niet voldoende om deze klakkeloos te omarmen.  

Zo is er de trend van ‘muted kleurenpalet (pastelkleuren)’ maar brengen deze kleuren kracht in jouw bedrijf? Zo is er nu de trend van AI-gebruik, maar zegt dat logo echt wat jij wil? Waarvoor jij staat? 

De vraag is niet of je de trends volgt, maar of deze trends bij je bedrijf passen en je identiteit versterken. 

Door trends te bekijken vanuit het perspectief van je kernwaarden, creëer je een branding die niet alleen trendy is, maar ook authentiek en duurzaam. 

Bij Nikkeldesign begrijpen we hoe cruciaal het is om een sterke, tijdloze branding op te bouwen die de kernwaarden van je bedrijf weerspiegelt. Daarom staan we klaar om je te helpen bij het creëren van een branding die niet alleen trendy is, maar ook authentiek en duurzaam. 

Eens babbelen over de kernwaarden van jouw zaak? 

Contacteer ons!